• Maluna


  Welkom op de website van Praktijk Maluna! Meer weten? Neem contact op via het contactformulier.


 • Maluna


  Kortdurende en laagdrempelige begeleiding voor ouders en kind.


 • Maluna


  Praktijk Maluna doet ook dit jaar weer mee aan de Week van de Opvoeding!


 • Maluna


  Je leert meer over iemand door een uur met hem/haar te spelen dan een jaar met hem/haar te praten. Plato • Nieuw


  Peuterpret voor kinderen van 2 tot 4 jaar en hun ouders/verzorgers.

 • dummy, niet gebruiken

logo-klein
 
 
 

Ouders over Maluna

 

 

Prettige warme praktijk, waar echt het kind centraal staat. (moeder F, 8 jaar)

 

 

Onze dochter (11 jaar) ging altijd met plezier naar Marloes toe. Tijdens het spelen kreeg Marloes goed contact met haar en ging (durfde) ze weer (te) praten, wat heel goed voor haar zelfvertrouwen is geweest. (ouders S)

Onze zoon kan nu beter over zijn gevoelens praten en komt makkelijker uit zijn boosheid. Daardoor is het thuis nu een stuk gezelliger. (ouders Sven, 11 jaar)

 

Fijn om je kind zo naar Marloes te zien gaan. Haar vertrouwen in zichzelf is gegroeid en haar boosheid is nu korter en veel minder heftig. (moeder B, 8 jaar)

 

Niet alleen onze dochter is gegroeid maar ook wij als ouders hebben veel geleerd. (ouders M, 13 jaar)

 

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding door Marloes van Praktijk Maluna. Marloes is warm, empathisch, kan goed luisteren en gaat de diepte in zonder dat het zweverig of vaag wordt. Onze zoon heeft zich echt gesteund gevoeld door haar, in een periode waarin het met ons en ons gezin, door omstandigheden niet goed ging. Samen kunnen we nu weer verder, vol vertrouwen de toekomst tegemoet. (ouders V 11 jaar)

 

Het is niet alleen goed voor ons kind geweest, hij zit nu beter in zijn vel, maar ook als ouder word je uitgenodigd om anders naar je kind te kijken en te reageren. Onze zoon keek uit naar iedere afspraak! (Ouders B. 9 jaar)

Onze dochter heeft ongeveer vier maanden therapie gehad bij Maluna. Naast dat zij dit als heel gezellig heeft ervaren, heeft zij vooral geleerd haar gevoelens en emoties te herkennen en ermee om te gaan. Ze heeft zichzelf hierin duidelijk beter leren kennen en weet nu wat haar zwaktes maar zeker ook haar sterke kanten zijn. Voor ons als ouders was de therapie een welkome aanvulling op de opvoeding en wij vonden hierin de samenwerking met de therapeut erg prettig. We hadden sterk het gevoel dat we het samen deden en niet onze dochter met haar problemen ergens anders loosden. De insteek om de thuissituatie en ook ons als ouders actief te betrekken werkte heel positief. (ouders S 11 jaar)

Moeder van Sara

Het gaat goed met Paul. Hij is veel rustiger geworden. Dat krijgen we
ook van anderen om ons heen te horen. Hij is op dit moment ook weer met
vriendschappen bezig en vindt dat nu belangrijk. Daar zijn we blij mee.
Rondom boosheid blijft het belangrijk dat we zelf ook rustig reageren, dat helpt ons en hem heel erg. Paul zit beter in zijn vel en heeft nauwelijks mopperdagen
meer. Wij en hij zijn heel blij dat wij de stap hebben gezet om hulp te
zoeken en gevonden hebben jou. Vader Paul

T. was onzeker en faalangstig en probeerde dat te compenseren door erg
aanwezig te zijn, soort van popie jopie gedrag, waarin ze eigenlijk
niet zichzelf was en aan het t eind van de schooldag totaal “op” was.
De eerste keer dat ze Marloes bezocht was ze meteen enthousiast, de
therapie kamer is een soort kinderparadijs, ziet er heel gezellig door
waardoor ze zich meteen op haar gemak voelde. De praatpop waarmee T.
moeilijke dingen ging bespreken heeft haar erg geholpen. Ze leerde meer naar zichzelf kijken en wij als ouders kregen ook handvaten om soms anders op haar te reageren…
Nu een klein jaar verder zie ik een meisje wat meer zelfvertrouwen
heeft en beter durft aan te geven als ze iets moeilijk vindt.
Leuk is het ook dat ze meer plezier in het spelen met anderen heeft
gekregen. Geloven in jezelf is erg belangrijk en waardevol, dank je Marloes.

Moeder van T.

Vorig jaar werd ik benaderd door de school van mijn zoon.
Zij vonden dat het niet goed ging in groep 3. Mede door zijn gedrag dachten ze dat hij misschien faalangst had. Daar wilde we natuurlijk meteen wat aan doen.
Ik kreeg van school het telefoonnummer van Maluna en een afspraak was snel gemaakt.
Ik ging naar de praktijk (aan huis) voor een intake gesprek. Dit eerste gesprek was zonder mijn zoon. De praktijkkamer is een heel leuk ingerichte kamer met heel veel speelgoed! Er was echt van alles, ik voelde me er snel thuis en wist dat dit ook voor mijn zoon zo zou zijn. Een week later ging mijn zoon voor het eerst naar Marloes en ik zag bij de kennismaking dat het klikte. In de weken die volgde ging mijn zoon graag naar Marloes toe. Na elke 5 weken was er een ouder gesprek,dit om te bespreken hoe het allemaal ging.Snel werd duidelijk dat mijn zoon niet lekker in zijn vel zat en daardoor kon hij niet goed meekomen op school en werd onzeker. Het was verdrietig om dit te horen. Mijn zoon heeft al veel meegemaakt zoals een scheiding op jonge leeftijd.
Marloes ging met hem in de speelkamer aan de slag, op een speelse wijze werkte hij aan vertrouwen in zichzelf. Ik kreeg ook tips en opdrachten mee om hem hierbij te helpen.

In de therapie was hij erg open en vertelde veel over zichzelf. Ook mocht hij zelf verzinnen wat hij ging doen of maken. Hij heeft een Supermooi vlot gemaakt en was er heel trots op!In de maanden erna ging het steeds beter met mijn zoon, hij zat al een stuk lekkerder in zijn vel en het was tijd om de therapie af te bouwen. Gelukkig is dat geleidelijk gegaan want hij vond het erg leuk bij Marloes!
Ik kijk terug op een fijne tijd al klinkt dat misschien raar.
Het gaat gelukkig nog steeds goed met mijn zoon!

Moeder T.

Wij voelde ons als ouders zo machteloos over het gedrag van onze dochter. Door de gesprekken met jou kwamen we meer op een lijn te zitten samen. Ik merkte toen pas hoeveel het allemaal met mij deed. We kwamen tot stilstand na een tijdlang in een achtbaan te hebben gezeten. We kregen meer begrip voor onszelf en meer begrip voor onze dochter. Dit is erg helpend geweest om het voortaan anders aan te pakken. T & P

Ik vind het een super leuk, leerzame training. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en veel kunnen delen. Omdat we allemaal heel open waren, heb ik veel van andere moeders gehoord en geleerd. Door jullie begeleiding verliep dit heel fijn. M

Veel ervaring en inzicht bij de trainsters, geen softies, maar juist lekker duidelijk & concreet. C.

Ik vond het super leuk om op deze positieve manier met opvoeden en het ouderschap bezig te zijn.

Ik vond jullie als trainsters erg open, dit zorgde voor een prettige sfeer. Ik vond door de eerlijkheid in de groep veel herkenning bij andere moeders. En ook bevestiging. Ik heb geleerd om op een andere manier naar mijn gezin te kijken. Door de vele voorbeelden vond ik de stof ook duidelijk en toepasbaar. N

 

NieuwsbriefContact

 • Uw Naam
 • Uw Email
 • Uw Bericht

Copyright © 2014 Maluna All Rights Reserved. Gerealiseerd door PerfectOnline.