• Maluna


  Welkom op de website van Praktijk Maluna! Meer weten? Neem contact op via het contactformulier.


 • Maluna


  Kortdurende en laagdrempelige begeleiding voor ouders en kind.


 • Maluna


  Praktijk Maluna doet ook dit jaar weer mee aan de Week van de Opvoeding!


 • Maluna


  Je leert meer over iemand door een uur met hem/haar te spelen dan een jaar met hem/haar te praten. Plato • Nieuw


  Peuterpret voor kinderen van 2 tot 4 jaar en hun ouders/verzorgers.

 • dummy, niet gebruiken

logo-klein
 
 
 

Kindertherapeute

Marloes

 

Hallo, leuk dat je op de site van praktijk Maluna kijkt. Ik heet Marloes Berendse (1981) en woon samen met mijn partner, onze twee kinderen en de hond in Leusden.

 

Ik ontmoet veel ouders en kinderen in de praktijk. Iedere ouder doet zo zijn best voor zijn kind en ieder kind wil het beste voor zijn vader en moeder. Door de gesprekken en de speelsessies komt er weer lucht, is er ruimte voor andere invalshoeken, energie om te doen wat nodig is. Ouders geven mij vaak terug dat zij contact maken, enthousiasme, tot de kern van het probleem komen en het kind centraal stellen als kwaliteiten zien die zij waarderen in de begeleiding.

 

Ik ben jarenlang werkzaam geweest als groepsleidster op de afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie van het UMC Utrecht. Hier heb ik met veel plezier op een observatie- en behandelgroep voor kinderen van 6 t/m 12 jaar gewerkt.

 

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar kinderen en hun gedrag ‘hoe komt het dat dit kind doet zoals hij doet? Welke reden heeft dit kind voor zijn/haar gedrag? Hierin ligt de oplossing voor de klacht die kind en ouders kunnen ervaren. Ook opent het de deur naar een intenser contact met elkaar.

 

Om mijzelf hierin verder te ontwikkelen ben ik in 2007 de opleiding voor Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie (NAP) gestart. Hier heb ik veel nieuwe inzichten verkregen en ervaringen kunnen opdoen in het werken met kinderen en hun ouders/verzorgers. Inmiddels ben ik al een hele tijd afgestudeerd en werk ik in mijn praktijk Maluna. Sinds september is mijn praktijk verhuisd.

DSC_0016

Naast het werken met kinderen in mijn praktijk heeft praktijk Maluna een samenwerking met collega kindertherapeut Carina van Keulen. Samen verzorgen wij workshops, trainingen en interactieve ouderavonden.  

 

NieuwsbriefContact

 • Uw Naam
 • Uw Email
 • Uw Bericht

Copyright © 2014 Maluna All Rights Reserved. Gerealiseerd door PerfectOnline.