• Maluna


  Welkom op de website van Praktijk Maluna! Meer weten? Neem contact op via het contactformulier.


 • Maluna


  Kortdurende en laagdrempelige begeleiding voor ouders en kind.


 • Maluna


  Praktijk Maluna doet ook dit jaar weer mee aan de Week van de Opvoeding!


 • Maluna


  Je leert meer over iemand door een uur met hem/haar te spelen dan een jaar met hem/haar te praten. Plato



 • Nieuw


  Peuterpret voor kinderen van 2 tot 4 jaar en hun ouders/verzorgers.

 • dummy, niet gebruiken

logo-klein
 
 
 

Kinderpagina

Hoi

Ben jij ook wel eens zomaar verdrietig en weet je niet zo goed waarom? Of weDSC_0349et je het juist wel en weet je nog niet zo goed hoe je daar mee om kan gaan? Of verlegen, terwijl je dat eigenlijk niet wilt zijn?

Of

Ben jij ook soms ineens heel boos op iemand en wil je er het liefst op los slaan en begrijp je niet waarom? Of ontplof je wel eens van binnen zonder dat iemand het ziet? Wist je dat je bang kunt zijn voor echte dingen, maar ook voor dingen die niet echt bestaan? Ben jij ergens heel bang voor en durf je niet alleen naar bed, niet uit logeren of zonder je vader of moeder te zijn?

Heel veel kinderen hebben ergens last van en vinden dat heel vervelend, zoals bijvoorbeeld in je broek of bed plassen of poepen. Of iets heel anders, zoals bijvoorbeeld ADHD of een andere stoornis waar je niets aan kunt doen, maar wel flink last van kunt hebben.

554086_10151497247138260_1389528783_nIk heet Marloes Berendse en ben kindertherapeute. Dat betekent dat ik praat en speel met kinderen. In de speelkamer van praktijk Maluna komen allerlei verschillende kinderen. Allemaal kinderen die ergens hulp bij nodig hebben. Dat kan iets kleins zijn of iets groots, dat maakt helemaal niets uit. Je kunt bij mij komen om het op te lossen.

In deze speelkamer kunnen kinderen spelen, praten, een beetje niks doen of iets anders. Je kan een uur lang helemaal jezelf zijn en alleen de dingen doen of zeggen die jij wilt. Er is veel te vertellen over kindertherapie. Maar het aller-, allerbelangrijkste is wel dat het heel erg leuk is.

Als je nog vragen hebt mag je mij altijd bellen of mailen! Misschien zie ik je binnenkort.

Groetjes Marloes

 

Nieuwsbrief



Contact

 • Uw Naam
 • Uw Email
 • Uw Bericht

Copyright © 2014 Maluna All Rights Reserved. Gerealiseerd door PerfectOnline.