• Maluna


  Welkom op de website van Praktijk Maluna! Meer weten? Neem contact op via het contactformulier.


 • Maluna


  Kortdurende en laagdrempelige begeleiding voor ouders en kind.


 • Maluna


  Praktijk Maluna doet ook dit jaar weer mee aan de Week van de Opvoeding!


 • Maluna


  Je leert meer over iemand door een uur met hem/haar te spelen dan een jaar met hem/haar te praten. Plato • Nieuw


  Peuterpret voor kinderen van 2 tot 4 jaar en hun ouders/verzorgers.

 • dummy, niet gebruiken

logo-klein
 
 
 

Kinderen over Maluna

Tekening over gevoelens

Ik zeg steeds vaker nee als ik iets niet wil, daardoor hou ik meer tijd over voor wat ik echt leuk vindt. D

Ik vond het heel leuk om bij jou te spelen. Jammer dat het nu is afgelopen en ook goed, want ik ben nu veel minder boos. P

Ik werd heel erg gepest op school. Ik vond het heel fijn om bij jou te komen. Ik weet nu dat ik oke ben en dat het niet door mij komt. Jij hebt mij geholpen met mijn plan en nu gaat het veel beter. Ik heb nieuwe vriendinnen gemaakt en op het schoolplein is het nu fijner voor mij. B.

DSC_0603

We hebben thuis minder ruzie en daar ben ik heel blij mee. Ik vond het fijn om met je te praten.
Ik was voor veel dingen bang. Nu durf ik onder mijn bed te kijken en dan zie ik dat er niks is. Ik merk dat ik eigenlijk stoerder ben dan ik dacht. Ik vond het knutselen erg leuk. W.

Ik was heel zenuwachtig de eerste keer. Het klinkt toch een beetje vreemd ‘kindertherapie’. Gelukkig was je heel relaxt en kon ik zelf bepalen wat ik wilde vertellen. Het belangrijkste voor mij was te weten dat ik normaal ben. Er is niks geks aan mij. Ik durf nu steeds meer en daar ben ik wel trots op. Anoniem

Ik sta weer sterker in mijn schoenen! Bedankt daarvoor. J

Als ik iets moeilijk vond werd ik meteen boos. Dat vonden mijn ouders heel vervelend, maar zelf vond ik het ook rot. Vooral op school, dan deed ik heel boos, maar eigenlijk voelde ik me heel verdrietig. Echt fijn dat ik nu weet dat ik hele moeilijke dingen kan. En die boosheid, dat is echt lang geleden. S.

 

NieuwsbriefContact

 • Uw Naam
 • Uw Email
 • Uw Bericht

Copyright © 2014 Maluna All Rights Reserved. Gerealiseerd door PerfectOnline.